Staňte sa partnerom

Ľuboš Nejedlý

Fujitsu Technology Solutions, Business Executive Development
Luboš Nejedlý sa narodil 4.12.1975. Vyštudoval Informačné Stratégia na Vysokej škole ekonómie a manažmentu v Prahe.
Svoju pracovnú kariéru rozbehol v konzultantských spoločnostiach, v rokoch 2000-2005, pracoval v nadnárodnej spoločnosti Deloitte, kde pôsobil ako Business Development Manager.
V oblasti IT začal pracovať pre spoločnosť Hewlett-Packard na pozícii Solutions Sales Specialist v rokoch 2005-2010. Potom rozvíjal svoje znalosti v spoločnostiach Indra Česká republika a Pontech.

V súčasnej dobe je zamestnancom medzinárodnej spoločnosti Fujitsu Technology Solutions, kde zastáva pozíciu Business Executive Development.

Vedľa starostlivosti o rodinu sa rád venuje tiež športu.

 
  • Efektívna identifikácia vo väzenstve   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders
    Prečo by Vám nemala prednáška uniknúť?
    Biometrická identifikácia osôb nachádza svoje praktické použitie aj vo verejnej správe. Spoločnosť Fujitsu predstaví bližšie ako to vyzerá v praxi a odpovie na otázky, nakoľko je takáto identifikácia osôb efektívna v nápravných zariadeniach.  

    Spoločnosť Fujitsu vyvinula vlastnú unikátnú biometrickú identifikáciu osôb pomocí krvného riečišťa v ruke. Ako z názvu vyplýva prednášky Fujitsu vstup v uvedenej sekcií je zameraný na praktické nasadenie reseni jednotlivých situácií v rámci nápravných zariadení.

     
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies