Staňte sa partnerom

Elektronické služby v oblasti sociálnych dávok

/ Prednáška
Prečo by Vám nemala prednáška uniknúť? 
Prednáška prinesie komplexný prehľad služieb v oblasti sociálnych dávok v rámci Slovenskej republiky aj prehľad 39 nových elektornických služieb pre občanam ktoré mu uľahčia žiadať sociálne dávky či zjednodušuje cesty, ktorými sa k nim dostať. 


Obsahom príspevku bude komplexný pohľad na elektronické služby v oblasti sociálnych dávok, ktoré využívajú centralizovaný systém na podporu výplaty sociálnych dávok prepojený na Register fyzických osôb. Príspevok sa bude tiež venovať samotnej portálovej nadstavbe, ktorá poskytuje 39 nových elektronických služieb v oblasti žiadostí o sociálne dávky a ich výplaty.


 

Stanislav Straka

Softec
Straka Stanislav pracuje vo firme Softec ako  senior vývojár. V spoločnosti pracuje od roku 2000 a podieľal sa na viacerých projektoch zameraných hlavne na agendové systémy vo verejnom sektore. Rovnako má bohaté skúsenosti s vývojom automatizovaných migračných procedúr, webových služieb, tvorby tlačových výstupov, má dlhodobú prax z vedenia vývojových tímov. Špecializácia: Databázy: Oracle, MSSQL Server Programovacie jazyky a technológie: C++, Java, JEE, HTML, JSP, ASP, PHP, XML, XSLT, SOA Certifikáty: ORACLE PL/SQL Developer Certified associate APMG PRINCE2 Foundation + Practitioner
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies