Staňte sa partnerom

FaceRec (biometria tváre) – Success story

/ Keynote

Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
Vypočujte si skutočný príbeh o využití biometrie ľudskej tváre v slovenskom bankovom sektore. Môže byť tento projek inšpiráciou aj pre využitie v iných oblastiach ľudského  či občianskeho života? Napríklad v rámci eGovernment? Aj na tieto otázky odpovie prednáška o FaceRec.



Tatrabanka ako najinovatívnejšia banka Slovenska, spolu so spoločnosťou Atos, a v spolupráci s Ministerstvom vnútra SR úspešne realizovali unikátny projekt využitia biometrie tváre v bankových procesoch.

V tejto prezentacii uvidíte trendy v danej téme ako aj "success story" reálneho projektu v rámci Slovenského bankového sektora, ktorá môže byť inšpiráciou a námetom na implementáciu danej technológie aj v inýchch sektoroch vrátane štátnej správy.

 

Branislav Panák

Atos IT Solutions and Services
Branislav Panák patrí k popredným slovenským expertom na oblasť bezpečnosti  informačných a komunikačných technológií. V spoločnosti Atos je bezpečnostným architektom viacerých inovatívnych projektov. Popri tom sa venuje výskumu a vývoju v oblasti informatickej bezpečnosti.   
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marek Zeman

Expert informačnej bezpečnosti v bankovom sektore
Marek Zeman má mnohoročné skúsenosti s riadením informačnej bezpečnosti v bankovom sektore. Jeho primárnou úlohou je riadenie informačnej bezpečnosti, návrh, ochrana a implementácia bezpečnostných systémov vo finančnom sektore. Špecializuje sa na procesné riadenie v bezpečnosti a zvyšovanie bezpečnostného povedomia, riadenie bezpečnostného monitoringu a analýzou logov so zameraním na vyhľadávanie vzorov správania a ich koreláciu. Venuje sa novým smerom informačnej bezpečnosti, ktoré sú viazané na moderné technológie ako sú umelá inteligencia, autonómne riadenie, či robotizácia.  Zameriava sa na pomoc štátnym orgánom pri zvyšovaní povedomia a implementácii zmien v súvislosti s informačnou bezpečnosťou. Je predsedom komisie Informačnej …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies