Staňte sa partnerom

CLOUD - humbuk, alebo výzva

/ Keynote
Cloudové programovanie – ďalšia úroveň abstrakcie – sa mnohým zdá byť paradigmou, ktorá v budúcnosti určite príde. Podobne ako mnohé iné nové technológie musí začínať odzdola, najskôr ako jednoduchý produkt pre bežných zákazníkov a postupne sa prepracuje do profesnej a administratívnej oblasti. Podobne sme to videli pri tabletoch a mobilných telefónoch.
 
Prezentácia sa dotkne otázok, ku ktorým sa treba postaviť otvorene, predovšetkým z oblasti bezpečnosti a práva, ale tiež metód, ktoré musíme implementovať, aby cloud vyhovoval mnohým vládnym aplikáciám.

Špeciálna pozornosť bude venovaná ochrane dát a identity. Tieto aspekty je potrebné podrobne preskúmať, keďže sa ich štruktúra mení pri tom ako napredujeme ku cloudu.
Cieľom prezentácie je poskytnúť praktický pohľad na to, čo je možné uskutočniť a pokúsiť sa pozrieť napred, čo môžeme očakávať v blízkej budúcnosti. 

Christian Rupp

Digitales Oesterreich
Christian Rupp je v súčasnosti hovorcom platformy „Digital Austria“, predtým pôsobil ako výkonný tajomník pre eGovernment a vedúci úseku stratégie informačných a komunikačných technológií v Úrade rakúskeho spolkového kancelára vo Viedni. Pred svojim menovaním do tejto funkcie rakúskou vládou v júni 2003, zastával miesta zástupcu riaditeľa odboru komunikácie a marketingu ako aj zástupcu vedúceho pre medzinárodné technológie a transfer know-how v Rakúskej obchodnej komore. Od roku 1995 ako zástupca pre elektronický obchod za Rakúsku obchodnú komoru, sa podieľal na implementácii aktivít v rámci programov podpory informačnej spoločnosti v Rakúsku. Christian Rupp je autorom viacerých publikácií a článkov o nových technológiách a …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným