Staňte sa partnerom

Informatizácia stavebných úradov

/ Prednáška
Stavebné úrady sú agendou obce, ktorá najviac komunikuje s občanmi. Až 70% komunikácie občanov s mesto prebieha prostredníctvom stavebných úradov.

Množstvo papierov zahlcuje stavebné úrady a potrebná administratíva zaberá veľké množstvo času.

Väčšinu zo spomenutých problémov je možné odstrániť informatizáciou stavebných úradov. Zavedením informačného systému, ktorý zabezpečí prácu s elektronickou registratúrou, podporuje elektronickú komunikáciu vrámci úradu, poskytuje prepojenia so systémami obce ako aj štátnej správy.

Informatizáciou stavebných úradov sa zefektívni výkon stavebných úradov, ale aj poskytnú údaje pre výkon obce – správa reklamných zariadení, riešenie problému čiernych stavieb, prehľad o výstavbe na území samosprávy.

Peter Skirka

FREQUENTIS Solutions & Services
Ako vyštudovaný informatik začal svoju kariéru ako programátor a následne cez procesný a projektový manažment sa posunul do obchodného oddelenia IT spoločnosti. Ako obchodný riaditeľ českej IT spoločnosti mal na starosti spustenie predaja špecializovaného softvérového riešenia pre samosprávy na Slovensku. Okrem iného získal s poskytovaným riešením pre Slovensko 2 krát ocenenie v súťaži Cena ITAPA. Pred aktuálnym pôsobením zastával pozíciu senior manažéra IT poradenstva pre štátnu správu v medzinárodnej konzultačnej spoločnosti patriacej do tzv. „BIG 4“.  V súčasnosti pôsobí opätovne na pozícii obchodného riaditeľa v korporácii s celosvetovou pôsobnosťou, ktorá predstavuje inovačného lídra komunikačných a informačných systémov pre …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies