Staňte sa partnerom

Projekt Ecclesia

/ Prednáška
Ecclesia (z lat. cirkev, chrám) je projekt v gescii Konferencie biskupov Slovenska ktorého cieľom je zjednodušiť komunikáciu vo vzťahu občan – úrad, v tomto prípade komunikáciu občan člen katolíckej cirkvi (KC) – niektorý z úradov KC.
 
Cieľom projektu je vytvoriť potrebnú infraštruktúru pre komunikáciu medzi arcidiecézami a diecézami v ramci štruktúr katolíckej cirkvi na jednotnom princípe tak, aby fungovala ako univerzálna služba.

Kontaktné miesta na farách, ktoré slúžia ako asistované miesto umožňujúce komunikovať v rámci KC na Slovensku spôsobí, aby namiesto žiadateľa putovala jeho požiadavka.

Tibor Hajdu

Arcibiskupský úrad
Študoval na Teologickej fakulte UK v Bratislave, magisterské štúdium dokončil na Teologickej fakulte Pápežskej univerzity Santa Croce v Ríme. V roku 2002 získal na tej istej univerzite v Ríme doktorát z Kánonického práva. Od roku 2008 pracuje ako riaditeľ úradu Bratislavskej arcidiecézy. Podieľa sa na implementácii riešení elektronizácie procesov v Katolíckej cirkvi, osobitne so zameraním na prácu Cirkevných súdov. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Mario Minarovský

CREDIBILIS
Mario Minarovský má viac ako 25 ročné skúseností z ICT trhu v regióne CEE. Počas jeho profesionálnej kariéry pôsobil na menežerských pozíciách v nadnárodných spoločnostiach ako Novell, NetIQ, Symbol Technolgies, Nortel Networks. Jeho prednosťou je znalosť prostredia od výrobcu, cez distribútora až po integrátora. Ako konzultant sa venuje elektronizácii administratívnych procesov a kybernetickej bezpečnosti. Od roku 2008 sa aktívne podiela na elektronizácii procesov v prostredí Katolíckej cirkvi: ecclesia.sk.    
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies