Staňte sa partnerom

Branislav Panák

Atos IT Solutions and Services, bezpečnostný architekt
Branislav Panák patrí k popredným slovenským expertom na oblasť bezpečnosti  informačných a komunikačných technológií.

V spoločnosti Atos je bezpečnostným architektom viacerých inovatívnych projektov. Popri tom sa venuje výskumu a vývoju v oblasti informatickej bezpečnosti. 
 
  • FaceRec (biometria tváre) – Success story   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders

    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
    Vypočujte si skutočný príbeh o využití biometrie ľudskej tváre v slovenskom bankovom sektore. Môže byť tento projek inšpiráciou aj pre využitie v iných oblastiach ľudského  či občianskeho života? Napríklad v rámci eGovernment? Aj na tieto otázky odpovie prednáška o FaceRec.



    Tatrabanka ako najinovatívnejšia banka Slovenska, spolu so spoločnosťou Atos, a v spolupráci s Ministerstvom vnútra SR úspešne realizovali unikátny projekt využitia biometrie tváre v bankových procesoch.

    V tejto prezentacii uvidíte trendy v danej téme ako aj "success story" reálneho projektu v rámci Slovenského bankového sektora, ktorá môže byť inšpiráciou a námetom na implementáciu danej technológie aj v inýchch sektoroch vrátane štátnej správy.

     
  • Tvorivé využívanie výstupov informatizácie verejnej správy v komerčnej sfére   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2014: Future is TODAY
    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť
    Oboznámite sa s príkladmi efektívneho využívania elektronických služieb systémov verejnej správy atypickým spôsobom a síce na zvýšenie bezpečnosti systémov  komerčných subjektov a na boj s ekonomickou kriminalitou.

     
    Anotácia:  
    Efektívne využívanie elektronických služieb štátnej správy komerčnými subjektmi môže výrazne prispieť k zvýšeniu bezpečnosti systémov komerčných subjektov a zároveň výrazne zefektívniť boj s ekonomickou kriminalitou. Využitie existujúcich dát zo systémov štátnej správy a možnosť bezpečného overenia identity voči týmto dátam výrazne zvyšuje mieru odhalenia nekalej činnosti predstierania fiktívnej identity a s tým spojenou ekonomickou kriminalitou. Napríklad nasadenie nových efektívnych služieb overenia identity osoby na základe biometrie môže výrazne obmedziť možnosti podvodov s fiktívnou identitou vo verejnom a súkromnou sektore a tým výrazne zvýšiť bezpečnosť a efektívnosť týchto systémov.
     
    Prednášajúci:
    Branislav Panák patrí k popredným slovenským expertom na oblasť bezpečnosti  informačných a komunikačných technológií. V spoločnosti Atos je bezpečnostným architektom viacerých inovatívnych projektov. Popri tom sa venuje výskumu a vývoju v oblasti informatickej bezpečnosti. 

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies